ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନାରୀ ଶକ୍ତି ଉତ୍ସବ ପାଳନ ଅବସରରେ ମନ୍ କି ବାତରୁ ମୁଖ୍ୟାଂଶ ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି
08 MAR 2022 1:48PM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ଅନ୍ତରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ମହିଳା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ‘ମନ କି ବାତ୍’କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ମୁଖ୍ୟାଂଶକୁ ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ମହିଳା ସଶକ୍ତିକରଣର ବିଭିନ୍ନ ଦିଗ ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରାଯାଇଛି ଏବଂ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିଥିବା ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ମହିଳାମାନଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯାଇଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନିଜର ଟୁଇଟରେ କହିଛନ୍ତି :
# ମନ କି ବାତ୍ ର ବିଭିନ୍ନ ଏପିସୋଡ୍ ସମୟରେ, ଆମେ ମହିଳା ସଶକ୍ତିକରଣର ବିଭିନ୍ନ ଦିଗ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛୁ ଏବଂ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିଥିବା ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ମହିଳାମାନଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ ମଧ୍ୟ କରିଛୁ।
ଏଠାରେ ଏକ ଭିଡିଓ ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଛି ଯେଉଁଥିରେ ‘ମନ୍ କି ବାତ୍’ କିପରି ଆମର ନାରୀ ଶକ୍ତିର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛି ତାହାକୁ ଦର୍ଶାଯାଇଛି।

Prime Minister's Office
PM shares highlights celebrating the Nari Shakti from Mann ki Baat
08 MAR 2022 1:48PM by PIB Delhi
On International Women’s Day today, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from ‘Mann ki Baat’ programme that showcases different aspects of women empowerment and highlighted the life journeys of inspiring women who have brought grassroot level changes.
The Prime Minister tweeted:
“During the various #MannKiBaat episodes, we have showcased different aspects of women empowerment and highlighted the life journeys of inspiring women who have brought grassroot level changes.
Here is a video that highlights how ‘Mann Ki Baat’ has celebrated our Nari Shakti”