প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱসত বৈজ্ঞানিকসকলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 FEB 2022 9:10AM by PIB Guwahati
ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱসত বৈজ্ঞানিকসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “সকলো বৈজ্ঞানিক আৰু বিজ্ঞানৰ অনুৰাগীক ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনাইছো৷ আহক, আমি সকলোৱে মিলি বিজ্ঞানৰ প্রতি আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পূৰণ কৰাৰ লগতে মানৱজাতিৰ উন্নয়নত বিজ্ঞানৰ শক্তিক কামত লগাও।”

Prime Minister's Office
PM greets the scientists on National Science Day
28 FEB 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the scientists on National Science Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"National Science Day greetings to all scientists and science enthusiasts. Let us reaffirm our commitment towards fulfilling our collective scientific responsibility and leveraging the power of science for human progress.
Here is what I had said during #MannKiBaat yesterday."