প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নেস্নেল সাইন্স দেদা সাইন্তিস্তশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
28 FEB 2022 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল সাইন্স দেদা সাইন্তিস্তশিংবু য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সান্তিস্তশিং অমসুং সাইন্সতা থৱাই য়াওজবা পুম্নমকপু নেস্নেল সাইন্স দেগী য়াইফ পাউজেল পীরি। ঐখোয়ানা ঐখোয় পুম্নম্না লৌগদবা সান্তিফিক্কী ওইবা মথৌদাংশিং অদুবু মপুং ফাহন্নদবগীদমক্তা অমসুং মীওইবা খুনাইগী চাউখৎনবগীদমক্তা সাইন্সকী শক্তিগী খুদোংচাবা লৌনবা ঐখোয়না লেপখিবা ৱাখল্লোন অদুবু অমুক হন্না শোইদনবা অরেপ্পা অমা থম্লসি।
মসিনি ঐহাক্না ঙরাংগী #মনকীবাত্তা হায়খিবশিং অদু।”

Prime Minister's Office
PM greets the scientists on National Science Day
28 FEB 2022 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the scientists on National Science Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"National Science Day greetings to all scientists and science enthusiasts. Let us reaffirm our commitment towards fulfilling our collective scientific responsibility and leveraging the power of science for human progress.
Here is what I had said during #MannKiBaat yesterday."