প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতপু ২০২৩ ইন্তরনেস্নেল ওলেম্পিক কম্মিতী সেসনগীদমক য়ুম্বু ওইনা খল্লক্লিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
19 FEB 2022 6:02PM by PIB Imphal
ভারতপু ২০২৩ ইন্তরনেস্নেল ওলেম্পিক কম্মিতী সেসনগীদমক য়ুম্বু ওইনবা খল্লক্লিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌখি;
"২০২৩ ইন্তরনেস্নেল ওলেম্পিক কম্মিতী সেসনবু ভারতনা য়ুম্বু ওইদুনা শিন্নবা খল্লকখিবা অসি ফোংদোকপদা নুংঙাইবা ফাওই৷ মসি কাওঙমদ্রবা আই.ও.সি. সেসন অমা ওইরগনি অমদি মসিনা মালেমগী শান্ন-খোৎনবগীদমক পোজিতিব ওইবা মহৈশিং পীবদা লমজিংলগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ: PM @narendramodi
#অমতা ওইনা হেন্না মপাঙ্গল লৈহল্লসি"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over India being chosen the host for 2023 International Olympic Committee Session
19 FEB 2022 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over India being chosen as the host for 2023 International Olympic Committee Session.
The Prime Minister's Office tweeted;
"It is gladdening to note that India has been chosen to host the 2023 International Olympic Committee Session. I am confident this will be a memorable IOC session and will lead to positive outcomes for world sports: PM @narendramodi
#StrongerTogether"