প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৭ ফেব্ৰুৱাৰী, ২০২২ৰ মন কি বাত অনুষ্ঠানৰ বাবে জনসাধাৰণক নিজৰ মতামত ব্যক্ত কৰাৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 FEB 2022 3:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অহা ২৭ ফেব্ৰুৱাৰীৰ মন কি বাত অনুষ্ঠানৰ বাবে জনসাধাৰণক নিজৰ মতামত আৰু পৰামৰ্শ ব্যক্ত কৰাৰ উদ্দেশ্যে আহ্বান জনাইছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘এই মাহৰ ২৭ তাৰিখে মন কি বাত সম্প্ৰচাৰিত হ’ব। প্ৰতিবাৰৰ দৰে এইবাৰো মই অনুষ্ঠানৰ বাবে আপোনাৰ পৰামৰ্শ লাভ কৰিবলৈ অধীৰ আগ্ৰহেৰে অপেক্ষা কৰিছোঁ। আপোনাসৱে মাইগভ নাইবা নমো এপত মতামত লিখি প্ৰেৰণ কৰক নাইবা ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰ ডায়েল কৰি আৰু আপোনাৰ বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰক।’

Prime Minister's Office
PM invites citizens for ideas for Mann ki Baat on 27th February, 2022
13 FEB 2022 3:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat on 27th February, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on the 27th. Like always, I am eager to get your suggestions for the same. Write them on MyGov, the NaMo App or dial 1800-11-7800 and record your message."