ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ୨୭ ଫେବୃଆରୀ, ୨୦୨୨ ରେ ମନ୍ କି ବାତ ପାଇଁ ନିଜ ନିଜର ମତ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି
13 FEB 2022 3:10PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୭ ଫେବୃଆରୀ ୨୦୨୨ ରେ ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ମତାମତ ଏବଂ ପରାମର୍ଶ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏହି ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ୨୭ ତାରିଖରେରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ । ସବୁଥର ପରି, ମୁଁ ମଧ୍ୟ ଆପଣଙ୍କ ଠାରୁ ସମାନ ମତାମତ ପାଇବାକୁ ଆଗ୍ରହୀ ଅଟେ । MyGov, the NaMo App ରେ ଲେଖନ୍ତୁ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରକୁ ଫୋନ କରି ଆପଣଙ୍କର ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM invites citizens for ideas for Mann ki Baat on 27th February, 2022
13 FEB 2022 3:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat on 27th February, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on the 27th. Like always, I am eager to get your suggestions for the same. Write them on MyGov, the NaMo App or dial 1800-11-7800 and record your message."