প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফেব্রুৱারী ২৭, ২০২২দা পাংথোক্কদবা মন কী বাতকী মতাংদা ৱাখল্লোন থারক্নবা লৈবাক মীয়ামদা হায়খ্রে
13 FEB 2022 3:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারী ২৭, ২০২২দা পাংথোক্কদবা মন কী বাতকী শরুক ওইবা য়াবা ৱাখল্লোন অমসুং পাউতাকশিং থারক্নবা লৈবাক মীয়ামদা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“হন্দক্কী থাগী #MannKiBaatকী থৌরম অসি থা অসিগী ২৭তা পাংথোক্কনি। মতম পুম্বদা তৌবগুম্না, ঐহাক্না থৌরম অসিগীদমক্তা মীয়ামগী পাউতাক অমসুং ৱাখল্লোন পাম্মি। মখোয়শিংবু মাইগোব, নামো এপ নত্ত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০দা থাবীরকউ অমসুং রেকোর্দ তৌবীরকউ”।

Prime Minister's Office
PM invites citizens for ideas for Mann ki Baat on 27th February, 2022
13 FEB 2022 3:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens for ideas and suggestions for Mann ki Baat on 27th February, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on the 27th. Like always, I am eager to get your suggestions for the same. Write them on MyGov, the NaMo App or dial 1800-11-7800 and record your message."