প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শক্নাইরবা এজুকেশনিস্ত বাবা ইকবাল সিং জিনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখি
29 JAN 2022 8:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা এজুকেশনিস্ত, বাবা ইকবাল সিং জিনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বাবা ইকবাল সিং জিনা লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতে। নহাশিংগী মরক্তা মহৈ-মশিং তম্বা হেনগৎহন্নবা হোৎনরম্বশিং অদুগীদমক্তা মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না সোসিয়েল এমপাৱরমেন্ত হেনগৎহন্নবগী মাইকৈদা অৱাবা লৈতনা হোৎনরকখি। মসিগী অৱাবা পুংফম অসিদা মখোয়গী ইমুং-মনুংশিং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি। ৱাহেগুরুনা মহাক্কী থৱাইবু থৌজানবীবা ওইসনু।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted educationist Baba Iqbal Singh Ji
29 JAN 2022 8:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted educationist, Baba Iqbal Singh Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of Baba Iqbal Singh Ji. He will be remembered for his efforts to increase education among youngsters. He tirelessly worked towards furthering social empowerment. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. May Waheguru bless his soul."