প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিসেম্বর ২৮, ২০২১, লৈবাকপোকপা নুমিত্তা আই.আই.তি. কানপুরগী কনভোকেসন থৌরমদা ৱা ঙাংগনি
আই.আই.তি.-কানপুর, অতোপ্পা আই.আই.তি.শিংগী মহৈরোই অমসুং আই.আই.তি. এলুম্নাইশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোল অসিদা মনুং চলহন্নবা ৱাখল্লোন ফোংদোক্নবা হায়রি
22 DEC 2021 10:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ২৮, ২০২১, লৈবাকপোকপা নুমিত্তা আই.আই.তি. কানপুরগী কনভোকেসন থৌরমদা ৱা ঙাংগনি। শ্রী মোদীনা আই.আই.তি.-কানপুর, অতোপ্পা আই.আই.তি.শিংগী মহৈরোই অমসুং মালেম শিনবা থুংবদা চাইথোক্তুনা লৈবা পাক চাউরবা আই.আই.তি. এলুম্নাইশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোল অসিদা মনুং চলহন্নবা ৱাখল্লোন ফোংদোক্নবা হায়রি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“ঐহাক্না থা অসিগী ২৮দা @IITKanpurগী কনভোকেসন থৌরমদা ৱা ঙাংনবা খৌরাংনা ঙাইরি। মসিদি সাইন্স অমসুং ইন্নোভেসনগী হীরমদা লমজিং-লমতাকপগী তেংবাংখ্রবা মতিক লৈবা ইন্সতিত্যুসন অমনি।
ঐহাক্না মীয়াম্না খুদিংনা মখোয়গী ৱাখল্লোন হায়রক্নবা হায়জরি”।

Prime Minister's Office
PM to address convocation ceremony of IIT, Kanpur on Tuesday, 28th December 2021
Calls upon students of IIT-Kanpur, other IITs and IIT alumni to share ideas for PM's speech
22 DEC 2021 10:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be addressing the convocation ceremony of IIT, Kanpur on Tuesday, 28th December 2021. Shri Modi has Called upon students of IIT-Kanpur, other IITs and the vast IIT alumni network spread globally to share ideas for the Prime Minister's speech.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I look forward to being at @IITKanpur on the 28th of this month to address the convocation ceremony. This is a vibrant institution, which has made pioneering contributions towards science and innovation.
I invite everyone to share suggestions."