ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ୨୮ ଡିସେମ୍ବର ୨୦୨୧ ମଙ୍ଗଳବାର ଦିନ ଆଇଆଇଟି କାନପୁରର ସମାବର୍ତ୍ତନ ଉତ୍ସବକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବବେ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଭାଷଣ ପାଇଁ ମତପ୍ରଦାନ କରିବାକୁ ଆଇଆଇଟି-କାନପୁରର ଛାତ୍ର, ଅନ୍ୟ ଆଇଆଇଟି ଏବଂ ଆଇଆଇଟି ପୁରାତନ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ କରାଯାଇଛି
22 DEC 2021 10:17AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଡିସେମ୍ବର ୨୮, ୨୦୨୧ ରେ କାନପୁରର ଆଇଆଇଟିର ସମାବର୍ତ୍ତନ ସମାରୋହରେ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଭାଷଣ ପାଇଁ ଆଇଆଇଟି-କାନପୁରର ଛାତ୍ର, ଅନ୍ୟ ଆଇଆଇଟି ଏବଂ ଆଇଆଇଟିର ପୁରାତନ ଛାତ୍ର ସେମାନଙ୍କ ମତାମତ ପ୍ରଦାନ କରିବାକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏହି ସମାବର୍ତ୍ତମାନ ସମାରୋହକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବା ପାଇଁ ମୁଁ ଚଳିତ ମାସ ୨୮ ତାରିଖ ଦିନ କାନପୁରରେ ରହିବାକୁ ଉତ୍ସୁକ ଅଛି । ଏହା ଏକ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଶିକ୍ଷାନୁଷ୍ଠାନ, ଯିଏ ବିଜ୍ଞାନ ଓ ନବସୃଜନକୁ ଦିଗଦର୍ଶନ ଦେବାରେ ପ୍ରମୁଖ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛି ।
ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ମତାମତ ପ୍ରଦାନ ଲାଗି ନିମନ୍ତ୍ରଣ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM to address convocation ceremony of IIT, Kanpur on Tuesday, 28th December 2021
Calls upon students of IIT-Kanpur, other IITs and IIT alumni to share ideas for PM's speech
22 DEC 2021 10:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be addressing the convocation ceremony of IIT, Kanpur on Tuesday, 28th December 2021. Shri Modi has Called upon students of IIT-Kanpur, other IITs and the vast IIT alumni network spread globally to share ideas for the Prime Minister's speech.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I look forward to being at @IITKanpur on the 28th of this month to address the convocation ceremony. This is a vibrant institution, which has made pioneering contributions towards science and innovation.
I invite everyone to share suggestions."