প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৬ ডিচেম্বৰ ২০২১ৰ ‘মন কী বাত’-ৰ বাবে নাগৰিকসকলৰ পৰা তেওঁলোকৰ মনৰ ভাব জনোৱাৰ গোঁহাৰি জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
18 DEC 2021 10:14AM by PIB Guwahati
২৬ ডিচেম্বৰ ২০২১, দেওবাৰৰ ‘মন কী বাত’-ৰ বাবে নাগৰিকসকলৰ পৰা তেওঁলোকৰ মনৰ ভাব জনাই বাৰ্তা প্ৰেৰণ কৰিবলৈ গোঁহাৰি জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“অহা ২৬ তাৰিখে সম্প্ৰচাৰ হ’বলগীয়া ২০২১ বৰ্ষৰ অন্তিমটো #মন কী বাত-ৰ বাবে মই বহুবোৰ সমল লাভ কৰিছো। এইবোৰ সমলে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ লগতে তৃণমূল পৰ্যায়ত পৰিৱৰ্তনৰ সূচনা কৰা বিভিন্ন জন ব্যক্তিৰ জীৱন পৰিক্ৰমা সামৰি লৈছে। আপোনালোকেও আপোনালোকৰ মনৰ ভাব প্ৰেৰণ কৰক”।

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their views for Mann ki Baat on 26th December 2021
18 DEC 2021 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their views for Mann ki Baat which will take place on Sunday, 26th December 2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I have been receiving several inputs for this month’s #MannKiBaat on the 26th, which will be the last one of 2021. The inputs cover so many different areas and celebrate the life journeys of several people working to bring grassroots level changes. Keep sharing your views."