প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মোদীনা প্রজাশিংদা দিসেম্বর ২৬, ২০২১গী মন কী বাতকী মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং শিয়র তৌরক্নবা খঙহনখ্রে
18 DEC 2021 10:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজাশিংদা দিসেম্বর ২৬, ২০২১ নোংমাইজিং নুমিৎকী মন কী বাতকী মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং শিয়র তৌরক্নবা খঙহনখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“২০২১গী অরোইবা ওইনা লাক্লিনা তাং ২৬তা পাংথোক্কদোরিবা থা অসিগী #MannKiBaat কী ইনপুৎ কয়ামরু ঐহাক্না ফংলি। ইনপুৎশিং অসিদা তোঙান তোঙানবা হীরম কয়ামরুম অমসুং গ্রাসরুতকী থাক্তা অওনবা পুরক্লিবা মীওই কয়ামরুমগী পুন্সি খোংচৎশিং য়াওরি। অদোমগী ৱাখল্লোন লেপ্পা লৈতনা শিয়র তৌবীরকউ”।

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their views for Mann ki Baat on 26th December 2021
18 DEC 2021 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their views for Mann ki Baat which will take place on Sunday, 26th December 2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I have been receiving several inputs for this month’s #MannKiBaat on the 26th, which will be the last one of 2021. The inputs cover so many different areas and celebrate the life journeys of several people working to bring grassroots level changes. Keep sharing your views."