ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଡିସେମ୍ବର ୨୬ତାରିଖ ୨୦୨୧ ରେ ମନ୍ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କର ମତାମତ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି
18 DEC 2021 10:14AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୬ ଡିସେମ୍ବର ୨୦୨୧ ରବିବାର ଦିନ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ମତାମତ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ମତେ ଚଳିତ ମାସ ୨୬ତାରିଖ ମନ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ଅନେକ ମତାମତ ମିଳିଛି, ଯାହା ୨୦୨୧ ର ଶେଷ ପ୍ରସାରଣ ହେବ । ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରୁ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ଏବଂ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିବା ପାଇଁ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଥିବା ଚିନ୍ତାଧାରା ଏଥିରେ ଅନ୍ତର୍ଭୂକ୍ତ । ତୁମର ଚିନ୍ତାଧାରା ବାଣ୍ଟିବା ଜାରି ରଖ ।”

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their views for Mann ki Baat on 26th December 2021
18 DEC 2021 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their views for Mann ki Baat which will take place on Sunday, 26th December 2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I have been receiving several inputs for this month’s #MannKiBaat on the 26th, which will be the last one of 2021. The inputs cover so many different areas and celebrate the life journeys of several people working to bring grassroots level changes. Keep sharing your views."