প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কোলকাতা দুর্গা পুজাবু য়ুনেস্কোগী ইন্তেঞ্জিবল হেরিতেজ লিস্তকী মনুং চলহনখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
15 DEC 2021 8:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনেস্কোগী ইন্তেঞ্জিবল হেরিতেজ লিস্তকী মনুং চলহনখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
য়ুনেস্কোগী ত্বীৎ অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত মচা পুক্নমক্কী ওইনা য়াম্না চাউথোকচবা অমসুং নুংঙাইবা ৱাফমনি!
দুর্গা পুজানা ঐখোয়গী খ্বাইদগী অফবা ত্রেদিসনশিং অমসুং হৌনশা অদু উৎলি। অমদি, কোলকাতাগী দুর্গা পুজা অসি মীপুম খুদিংনা লৈগদবা এক্সপরিয়েন্স অমনি।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Kolkata Durga Puja inscribed on the Intangible Heritage list by UNESCO
15 DEC 2021 8:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over Kolkata Durga Puja inscribed on the Intangible Heritage list by the UNESCO.
In response to a tweet by UNESCO, the Prime Minister said;
"A matter of great pride and joy for every Indian!
Durga Puja highlights the best of our traditions and ethos. And, Kolkata’s Durga Puja is an experience everyone must have."