প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মশক নাইরবা আর্কিতেক্ত শ্রী বালকৃষ্ণ দোশিনা য়ু.কে.গী রোয়েল গোল্দ মেদল ২০২২গী মনা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে
10 DEC 2021 2:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মশক-নাইরবা আর্কিতেক্ত শ্রী বালকৃষ্ণ দোশিগা ৱারি শানখ্রে অমদি মহাক্না রোয়েল গোল্দ মেদল ২০২২গী মনা ফংলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মশক-নাইরবা আর্কিতেক্ত শ্রী বালকৃষ্ণ দোশি জীগা ৱারি শানখি অমদি ২০২২গী রোয়েল গোল্দ মেদল ফংলকপদা মহাকপু থাগৎপা ফোংদোকখি৷োংদোক আর্কিতেক্তকী মালেমদা মহাক্না লৌরিবা থৌদাংশিং অসি য়াম্না চাওই৷ মখোয়গী ক্রিতিবিতী, ময়ামদগী তোখায় তাবা অমদি মওং-মতৌ য়াম্বা অসিগীদমক মহাক্কী থবকশিং অসি মালেম অসিনা পাম্নরি৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates distinguished architect Shri Balkrishna Doshi on being awarded UK's Royal Gold Medal 2022
10 DEC 2021 2:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to distinguished architect Shri Balkrishna Doshi and Congratulated him on being awarded the Royal Gold Medal 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to the distinguished architect Shri Balkrishna Doshi Ji and congratulated him on being awarded the Royal Gold Medal 2022. His contributions to the world of architecture are monumental. His works are globally admired for their creativity, uniqueness and diverse nature."