Prime Minister's Office
PM congratulates distinguished architect Shri Balkrishna Doshi on being awarded UK's Royal Gold Medal 2022
10 DEC 2021 2:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to distinguished architect Shri Balkrishna Doshi and Congratulated him on being awarded the Royal Gold Medal 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to the distinguished architect Shri Balkrishna Doshi Ji and congratulated him on being awarded the Royal Gold Medal 2022. His contributions to the world of architecture are monumental. His works are globally admired for their creativity, uniqueness and diverse nature."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବିଶିଷ୍ଟ ସ୍ଥପତି ଶ୍ରୀ ବାଲକ୍ରିଷ୍ଣା ଦୋସିଙ୍କୁ ବ୍ରିଟେନର ରୟାଲ ଗୋଲ୍ଡ ମେଡାଲ ୨୦୨୨ ପୁରସ୍କାର ପାଇଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
10 DEC 2021 2:18PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶିଷ୍ଟ ସ୍ଥପତି ଶ୍ରୀ ବାଲକ୍ରିଷ୍ଣା ଦୋସିଙ୍କ ସହ କଥା ହୋଇଛନ୍ତି ଏବଂ ତାଙ୍କୁ ୨୦୨୨ ରୟାଲ ଗୋଲ୍ଡ ମେଡାଲ ପୁରସ୍କାର ପାଇଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ବିଶିଷ୍ଟ ସ୍ଥପତି ଶ୍ରୀ ବାଲକ୍ରିଷ୍ଣା ଦୋସି ଜୀଙ୍କ ସହ କଥା ହୋଇଥିଲେ ଏବଂ ତାଙ୍କୁ ରୟାଲ ଗୋଲ୍ଡ ମେଡାଲ ୨୦୨୨ ପୁରସ୍କାର ପାଇଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଥିଲେ । ସ୍ଥାପତ୍ୟ ଜଗତକୁ ତାଙ୍କର ଅବଦାନ ସ୍ମରଣୀୟ ଅଟେ । ତାଙ୍କର ସୃଜନଶୀଳତା, ସ୍ୱତନ୍ତ୍ରତା ଏବଂ ବିବିଧତା ପାଇଁ ତାଙ୍କର କାର୍ଯ୍ୟ ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ପ୍ରଶଂସିତ ହୋଇଛି ।”