ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନ୍ମଦିନ ଅବସରରେ ଲାଲକୃଷ୍ଣ ଆଡଭାନୀ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜ୍ଞାପନ
08 NOV 2021 10:21PM by PIB Bhubaneswar
ଜନ୍ମଦିନ ଅବସରରେ ଲାଲକୃଷ୍ଣ ଆଡଭାନୀ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ସମ୍ମାନନୀୟ ଆଡଭାନୀ ଜୀଙ୍କୁ ଜନ୍ମଦିନର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ତାଙ୍କ ଦୀର୍ଘ ଓ ସୁସ୍ଥ ଜୀବନ ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି । ଜନ ସଶକ୍ତିକରଣ ଓ ଆମ ସାଂସ୍କୃତିକ ଗୌରବକୁ ସମୃଦ୍ଧ କରିବାରେ ଅସଂଖ୍ୟ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ପାଇଁ ଦେଶ ତାଙ୍କ ନିକଟରେ ଋଣୀ । ପାଣ୍ଡିତ୍ୟ ଓ ବୌଦ୍ଧିକତା ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ସେ ବହୁ ସମ୍ମାନର ଅଧିକାରୀ ।”

Prime Minister's Office
PM greets L K Advani Ji on his birthday
08 NOV 2021 10:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted L K Advani Ji on his birthday.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to respected Advani Ji. Praying for his long and healthy life. The nation remains indebted to him for his numerous efforts towards empowering people and enhancing our cultural pride. He is also widely respected for his scholarly pursuits and rich intellect."