Prime Minister's Office
PM greets L K Advani Ji on his birthday
08 NOV 2021 10:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted L K Advani Ji on his birthday.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to respected Advani Ji. Praying for his long and healthy life. The nation remains indebted to him for his numerous efforts towards empowering people and enhancing our cultural pride. He is also widely respected for his scholarly pursuits and rich intellect."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এল.কে. অদবানি জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 NOV 2021 10:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এল.কে. অদবানি জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ইকাই খুম্নরবা অদবানিগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীরি৷ পুন্সি নুংশাংনা অমদি হকচাং ফনা লৈবা ওইবিয়ু৷ মহাক্না মীয়ামগী শক্তি হেনগৎহন্নবা অমদি লৈবাক অসিগী কলচরগী চাওথোকচবা অদু হেনগৎনবা তৌরম্বা থবকশিংনা নহাক্কী মফমদা তৌবিমল খঙবা উৎলি৷ মহাক্কী বুধি লৌশিং ফবা অদুনা মীয়াম্না পাক শন্না খঙনৈ৷"