প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ৩দা ভেক্সিনেসন কভরেজ নেম্না লৈবা দিস্ত্রীক্তশিংগা লোয়ননা য়েংশিন্নবগী মীফম পাংথোক্কনি
31 OCT 2021 1:38PM by PIB Imphal
জি.২০ সম্মিত অমসুং সি.ও.পি.২৬ শরুক য়ারুরবা মতুং লৈবাক অসিদা হেক হল্লক্লবা মতুংদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ৩গী নুমিৎয়ুংবা পুং ১২ তাবা মতমদা ভেক্সিনেসন নেম্না কভরেজ লৈবা দিস্ত্রীক্তশিংগা লোয়ননা য়েংশিন্নবগী মীফম অমা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা পাংথোক্কনি।
মীফম অসি অহানবা দোজ কভরেজ ৫০%দগী তাবা অমসুং কোবিদ অনিশুবা ভেক্সিন দোজ নেম্না লৈবা দিস্ত্রীক্তশিং য়াওগনি। প্রধান মন্ত্রীনা ঝরখন্দ, মনিপুর, নাগালেন্দ, অরুনাচল প্রদেশ, মহারাস্ত্র, মেঘালয় অমসুং অতৈ ভেক্সিনেসন কভরেজ নেম্না লৈবা দিস্ত্রীক্তশিংগী রাজ্যশিংগী দিস্ত্রীক্ত মাইজিস্ত্রেৎশিংগা উনগনি। রাজ্যশিং অসিগী মুখ্য মন্ত্রীশিংনা থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to hold review meeting with districts having low vaccination coverage on 3rd November
31 OCT 2021 1:38PM by PIB Delhi
Immediately after returning to the country after attending the G20 Summit and COP26, Prime Minister Shri Narendra Modi will hold a review meeting with districts having low vaccination coverage, on 3rd November at 12 noon via video conferencing.
The meeting will include districts with less than 50% coverage of the first dose and low coverage of the second dose of Covid vaccine. Prime Minister will interact with District Magistrates of over 40 districts in Jharkhand, Manipur, Nagaland, Arunachal Pradesh, Maharashtra, Meghalaya, and other States with districts having low vaccination coverage. Chief Ministers of these States will also be present on the occasion.