প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত জোৱানসকলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 OCT 2021 10:03AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত সকলো জোৱানক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “অৰুণাচল প্ৰদেশৰ ঘন জংঘলৰ পৰা হিমালয়ৰ তুষাৰবৃত শৃংগলৈকে আমাৰ @ITBP_officialৰ সদস্যসকলে দেশৰ আহ্বানত সমৰ্পিত মনোভাৱেৰে সেৱা আগবঢ়াই আহিছে৷ দুৰ্যোগৰ সময়ত তেওঁলোকৰ মানবীয় কাম-কাজ উল্লেখযোগ্য৷ আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত সকলো জোৱানক শুভেচ্ছা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM greets ITBP personnel on their Raising Day
24 OCT 2021 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all the ITBP personnel on their Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"From dense forests in Arunachal Pradesh to the icy heights of the Himalayas, our @ITBP_official Himveers have answered the nation’s call with utmost dedication. Their humanitarian work during times of disasters is noteworthy. Greetings to all ITBP personnel on their Raising Day."