প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আই.তি.বি.পি. পর্সোনেলবু মখোয়গী রাইজিং দেদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
24 OCT 2021 10:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.তি.বি.পি. পর্সোনেল পুম্নমকপু মখোয়গী রাইজিং দেদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অরুনাচল প্রদেশকী থারবা উমংশিংদগী হৌরগা ইংনা ৱাংলবা হিমালয়শিং ফাওবদা, ঐখোয়গী @ITBP_ওফিসিয়েল হিমভীরশিংনা খ্বাইদগী ৱাংনা কৎথোকপগা লোইননা লৈবাক্কী ওইবা থৌদাং অদু উৎখ্রে৷ দিজাস্তরশিংগী মতমশিংদা মখোয়না মীওইবগীদমক য়াইফনবা পাংথোক্লিবা অসি থাগৎনিংঙাইনি৷ মখোয়গী রাইজিং দেদা আই.তি.বি.পি. পর্সোনেল পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷"

Prime Minister's Office
PM greets ITBP personnel on their Raising Day
24 OCT 2021 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all the ITBP personnel on their Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"From dense forests in Arunachal Pradesh to the icy heights of the Himalayas, our @ITBP_official Himveers have answered the nation’s call with utmost dedication. Their humanitarian work during times of disasters is noteworthy. Greetings to all ITBP personnel on their Raising Day."