Prime Minister's Office
PM cheers vibrant culture of Arunachal Pradesh
30 SEP 2021 3:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has tagged a tweet by Shri Kiren Rijuju about his visit to Kazalang village of Sajolang people underlining the original folk songs and dances as the essence of every community in Arunachal Pradesh.
The Prime Minister tweeted
"Our Law Minister @KirenRijiju is also a decent dancer!
Good to see the vibrant and glorious culture of Arunachal Pradesh…"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেশকী ফজরবা কল্চরদা প্রধান মন্ত্রীনা পুক্নিং থৌগৎখ্রে
30 SEP 2021 3:04PM by PIB Imphal
অরুনাচল প্রদেশতা লৈরিবা জাতি খুদিংমক্কা শাগোন্নরিবা ওরিজিনেল ফোল্ক সোঙ্গশিং অমদি জগোইশিং অসি পল্লদুনা সাজোলঙ্গ মীয়ামগী কজালঙ্গ খুঙ্গংদা চৎপগী খোঙচৎ অদুগী মরমদা শ্রী কিরেন রিজুজুনা ত্বিত তৌরকখিবা অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেগ তৌখ্রে৷
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি
"ঐখোয়গী লো মন্ত্রী @কিরেন রিজুজুসু ময়াম্না শকখঙনরবা জগোই শাবা মীশক অমনি!
অরুনাচল প্রদেশকী ফজরবা অমদি মঙাল নাইরবা কল্চর অসি য়েংবদা নুংঙাই…"