প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.পি.এস.সি. সিবিল সর্ভিসেস এগজামিনেসন মাই পাক্না ক্লিয়ার তৌখ্রবশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 SEP 2021 4:42AM by PIB Imphal
য়ু.পি.এস.সি. সিবিল সর্ভিসেস এগজামিনেসন মাই পাক্না ক্লিয়ার তৌখ্রবশিংদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিতশিংগী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"য়ু.পি.এস.সি. সিবিল সর্ভিসেস এগজামিনেসন তশেং-তশেংনা মাই পাকখ্রবা মীওইশিংদা থাগৎপা ফোংদোক্লি৷ পব্লিক সর্ভিসতা য়াম্না নুংঙাইরবা অমদি পেন্নিংঙাই ওইরবা কেরিয়র অমনা ঙাইদুনা লৈরি৷
ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী খোঙচৎকী য়াম্না মরু ওইবা মতম অমদা এগজাম অসিবু তশেং-তশেংনা মাই পাক্লবা মীওইশিং অসিনা য়াম্না মরু ওইবা এদমিনিস্ত্রেতিব রোলশিং লৌরগনি৷
য়ু.পি.এস.সি. এগজামিনেসন অসিবু মাই পাকহৌদ্রবা নহা ওইরিবা মরুপশিং, নখোয় য়াম্না তেলেন্ত লৈবা মীওই ঙাক্তনি হায়না ঐনা হায়বা পাম্মী৷ অহেনবা এতেম্তশিংনা ঙাইদুনা লৈরি৷
মতম অসিমক্তদা, ভারত্তা এক্সপ্লোর তৌবা ঙাইরিবা তোঙান তোঙানবা খুদোংচাবশিং পিক থন্না লৈ৷ নখোয়না তৌগে খল্লিবা অদুদা মাই পাকপা ওইরসনু৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates those who successfully cleared the UPSC Civil Services examination
25 SEP 2021 4:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated those who successfully cleared the UPSC Civil Services examination.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to those who successfully cleared the UPSC Civil Services examination. An exciting and satisfying career in public service awaits.
Those who have cleared the exam will go on to have key administrative roles during an important period of our nation’s journey.
To those young friends who did not clear the UPSC examination, I would like to say- you are very talented individuals. There are more attempts awaiting.
At the same time, India is full of diverse opportunities waiting to be explored. Best wishes in whatever you decide to do."