ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ୟୁପିଏସସି ସିଭିଲ ସର୍ଭିସ ପରୀକ୍ଷାର ସଫଳ ପରୀକ୍ଷାର୍ଥୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
25 SEP 2021 4:42AM by PIB Bhubaneswar
ୟୁପିଏସସି ସିଭିଲ ସର୍ଭିସ ପରୀକ୍ଷାର ସଫଳ ପରୀକ୍ଷାର୍ଥୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ୟୁପିଏସସି ସିଭିଲ ସର୍ଭିସ ପରୀକ୍ଷାରେ ସଫଳତା ହାସଲ କରିଥିବା ପରୀକ୍ଷାର୍ଥୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । ଜନ ସେବାର ଏକ ଉଦ୍ଦୀପକ ଓ ସନ୍ତୋଷଜନକ କ୍ୟାରିୟର ଅପେକ୍ଷା କରିଛି ।
ଯେଉଁମାନେ ପରୀକ୍ଷାରେ ସଫଳ ହୋଇଛନ୍ତି ସେମାନେ ଦେଶ ଯାତ୍ରାର ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସମୟରେ ପ୍ରମୁଖ ପ୍ରଶାସନିକ ଦାୟିତ୍ୱ ତୁଲାଇବେ ।
ଯେଉଁ ଯୁବ ବନ୍ଧୁମାନେ ୟୁପିଏସସି ପରୀକ୍ଷାରେ ସଫଳ ହୋଇନାହାନ୍ତି ସେମାନଙ୍କୁ କହିବାକୁ ଚାହେଁ ଯେ, ଆପଣମାନେ ଖୁବ ପ୍ରତିଭାସମ୍ପନ୍ନ ବ୍ୟକ୍ତି । ଆଗକୁ ଅଧିକ ସୁଯୋଗ ରହିଛି ।
ଭାରତରେ ବ୍ୟାପକ ସୁଯୋଗ ଆବିଷ୍କାର ଅପେକ୍ଷାରେ ରହିଛି । ଯାହା ବି ଆପଣାଇବାକୁ ନିଷ୍ପତ୍ତି ନେବେ ସେଥିପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates those who successfully cleared the UPSC Civil Services examination
25 SEP 2021 4:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated those who successfully cleared the UPSC Civil Services examination.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to those who successfully cleared the UPSC Civil Services examination. An exciting and satisfying career in public service awaits.
Those who have cleared the exam will go on to have key administrative roles during an important period of our nation’s journey.
To those young friends who did not clear the UPSC examination, I would like to say- you are very talented individuals. There are more attempts awaiting.
At the same time, India is full of diverse opportunities waiting to be explored. Best wishes in whatever you decide to do."