Prime Minister's Office
PM lauds Team Assam for efforts for well-being of single-horned Rhinos
23 SEP 2021 4:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Team Assam for efforts for well-being of one horned Rhinos. He also said that one-Horned Rhino is India’s pride and all steps will be taken for its well-being.
In a reply to a tweet by the Chief Minister Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister said;
"Commendable effort by Team Assam. The One-Horned Rhino is India’s pride and all steps will be taken for its well-being."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তীম অসামবু মচি অমত্তং পানবা রাইনোগী য়াইফনবা লৌখৎপা থৌরাংগীদমক থাগৎখ্রে
23 SEP 2021 4:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী, নরেন্দ্র মোদীনা তীম অসামবু মচি অমত্তং পানবা রাইনোগী য়াইফনবা লৌখৎপা থৌরাংগীদমক থাগৎখ্রে‍। মচি অমত্তং পানবা রাইনো অসি ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি অমদি মখোয়গী য়াইফনবগীদমক খোঙথাং খুদিংমক লৌখৎকনি হায়নসু মহাক্না হায়খি‍।
মুখ্য মন্ত্রী শ্রী হিমন্ত বিস্বা সর্মগী ত্বীত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তীম অসামগী থাগৎনিংঙাই ওইবা হোৎনজমলনি‍। মচি অমত্তং পানবা রাইন অসি ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি অমদি মখোয়গী য়াইফনবগী খোংথাং পুম্নমক লৌখৎকনি‍।”