Prime Minister's Office
PM lauds Team Assam for efforts for well-being of single-horned Rhinos
23 SEP 2021 4:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Team Assam for efforts for well-being of one horned Rhinos. He also said that one-Horned Rhino is India’s pride and all steps will be taken for its well-being.
In a reply to a tweet by the Chief Minister Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister said;
"Commendable effort by Team Assam. The One-Horned Rhino is India’s pride and all steps will be taken for its well-being."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟିମ୍ ଆସାମକୁ ଏକ ଶିଙ୍ଗ ଥିବା ଗଣ୍ଡାଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ଲାଗି ଉଦ୍ୟମ ସକାଶେ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
23 SEP 2021 4:22PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଟିମ୍ ଆସାମକୁ ଏକ ଶିଙ୍ଗିଆ ଗଣ୍ଡାର କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ଉଦ୍ୟମ ସକାଶେ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ଏହା ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଗୋଟିଏ ଶିଙ୍ଗ ଥିବା ଗଣ୍ଡା ହେଉଛି ଭାରତର ଗର୍ବ ଏବଂ ଏହାର କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ସମସ୍ତ ପଦକ୍ଷେପ ନିଆଯିବ ।
ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହିମନ୍ତ ବିଶ୍ୱ ଶର୍ମାଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
ଟିମ୍ ଆସାମର ଉଦ୍ୟମ ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ଏକ ଶିଙ୍ଗ ଗଣ୍ଡା ହେଉଛି ଭାରତର ଗର୍ବ ଏବଂ ଏହାର ଉନ୍ନତି ପାଇଁ ସମସ୍ତ ପଦକ୍ଷେପ ନିଆଯିବ ।