প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গোৱাদা ভেক্সিনেসন অহানবা দোজ ১০০% কাপথোকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা গোৱাবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
10 SEP 2021 8:48PM by PIB Imphal
গোৱাদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপ্পা য়ারবা মীশিংদা ১০০% কাপথোকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱাবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রী, দাঃ প্রমোদ সেৱান্তনা তৌরকপা ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “গোৱা নিংথিনা পাংথোকখ্রে! য়াম্না কন্না হোৎনবা, অপুনবা ইথিলগী শক্তি অমসুং ঐখোয়গী দোক্তরশিংগী হৈ-শিংবা লোয়ন-লোয়ননা অনৌবা ৱাখল পুথোকপনা ঙম্বনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds Goa for 100% first dose vaccination in Goa
10 SEP 2021 8:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Goa for administering the first dose of Covid -19 vaccines to 100% eligible population in Goa.
While sharing a tweet by the Chief Minister of Goa, Dr. Pramod Sawant, the Prime Minister said "Well done Goa! Great effort, powered by a collective spirit and the prowess of our doctors as well as innovators."