প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰালিম্পিক গেমছত স্বৰ্ণ পদক বিজয়ী শ্বুটাৰ মনীষ নাৰৱালক অভিনন্দন জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 SEP 2021 10:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত পেৰালিম্পিক স্বৰ্ণ পদক বিজয়ী শ্বুটাৰ মনীষ নাৰৱালক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘টকিঅ’ #Paralympics পেৰালিম্পিকত গৌৰৱময় যাত্ৰা অব্যাহত আছে। অতি প্ৰতিভাশালী যুৱক মনীষ নাৰৱালে অসাধাৰণ ক্ৰীড়া নৈপুণ্য প্ৰদৰ্শন কৰিছে। তেওঁৰ সোণৰ পদক জয় ভাৰতীয় ক্ৰীড়াৰ বাবে এক বিশেষ মুহূৰ্ত। তেওঁক অভিনন্দন জনাইছোঁ।
অনাগত সময়ৰ বাবে তেওঁলৈ শুভকামনা। #Praise4Para।’

Prime Minister's Office
PM congratulates shooter Manish Narwal for winning Gold Medal at Paralympics Games
04 SEP 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated shooter Manish Narwal for winning Gold Medal at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glory from the Tokyo #Paralympics continues. Great accomplishment by the young and stupendously talented Manish Narwal. His winning the Gold Medal is a special moment for Indian sports. Congratulations to him. Best wishes for the coming times. #Praise4Para."