প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰাঅলিম্পিক গেমছত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে শ্বুটাৰ অৱনী লেখাৰাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 SEP 2021 12:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত পেৰাঅলিম্পিক গেমছত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে শ্বুটাৰ অৱনী লেখাৰাক অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"টকিঅ’ #Paralympics ত অধিক গৌৰৱ অৰ্জন হৈছে। @AvaniLekhara ৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনত উৎফুল্লিত হৈ পৰিছো। ঘৰলৈ ব্ৰঞ্জৰ পদক কঢ়িয়াই অনাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনালো। তেওঁৰ ভৱিষ্যৎ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে জনালো অলেখ শুভকামনা। #Praise4Para"

Prime Minister's Office
PM congratulates shooter Avani Lekhara for winning Bronze medal at Paralympics Games
03 SEP 2021 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated shooter Avani Lekhara for winning the Bronze Medal at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"More glory at the Tokyo #Paralympics. Elated by the stupendous performance of @AvaniLekhara. Congratulations to her on bringing home the Bronze medal. Wishing her the very best for her future endeavours. #Praise4Para"