প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সতা শুতর অভানি লেখরানা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা পি.এম.না হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 SEP 2021 12:04PM by PIB Imphal
তোকিওগী পেরালিম্পিক্স গেম্সতা শুতর অভানি লেখরানা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তোকিও #Paralympics হেন্না ঙান্থোইরক্লি। @AvaniLekharaগী মশান্নদা হেন্না থোইনা নুঙাইবা ফাওজৈ। মহাক্না ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপা অসি য়াম্না নুঙাইজৈ। তুংগী অহেনবা তান্নবা কয়াদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।. #Praise4Para”

Prime Minister's Office
PM congratulates shooter Avani Lekhara for winning Bronze medal at Paralympics Games
03 SEP 2021 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated shooter Avani Lekhara for winning the Bronze Medal at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"More glory at the Tokyo #Paralympics. Elated by the stupendous performance of @AvaniLekhara. Congratulations to her on bringing home the Bronze medal. Wishing her the very best for her future endeavours. #Praise4Para"