প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.দা কে জে অলফোন্সনা মহাক্কী লাইরিক ‘এসেলরেতিং ইন্দিয়া: ৭ ইয়র্স ওফ মোদী গভর্নমেন্ত’ খুদোল তমখ্রে
26 AUG 2021 1:24PM by PIB Imphal
হান্নগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী ওইরম্বা শ্রী কে জে অলফোন্সনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা মহাক্কী লাইরিক ‘এসেলরেতিং ইন্দিয়া: ৭ ইয়র্স ওফ মোদী গভর্নমেন্ত’ খুদোল তমখ্রে। মহাক্কী লাইরিক, ‘এসেলরেতিং ইন্দিয়া’ অসিদা ভারতকী রিফোর্ম পুরকখিবগী খোঙচৎ অসিগী ৱাফমশিং উৎথোক্নবা শীংথানীংঙাই ওইনা হোৎনখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঐহাক্কী নুংশিরবা মরূপ, শ্রী @alphonstourismনা মহাক্কী লাইরিক, ‘এসেলরেতিং ইন্দিয়া’ অসিদা ভারতকী রিফোর্ম পুরকখিবগী খোঙচৎ অসিগী ৱাফমশিং উৎথোক্নবা শীংথানীংঙাই ওইনা হোৎনখি। মঙোন্দগী কোপী অমা ফংজবদা নুংঙাইবা পোকই।"

Prime Minister's Office
K J Alphons presents his book 'Accelerating India: 7 Years of Modi Government' to PM
26 AUG 2021 1:24PM by PIB Delhi
Former Union Minister, Shri K J Alphons has presented his book ‘Accelerating India: 7 Years of Modi Government’ to the Prime Minister, Shri Narendra Modi. The Prime Minister said that he has made a commendable effort to encapsulate facets of India’s reform journey in his work, ‘Accelerating India.’
In a tweet, the Prime Minister said;
"My valued colleague, Shri @alphonstourism has made a commendable effort to encapsulate facets of India’s reform journey in his work, ‘Accelerating India.’ Delighted to receive a copy from him."