প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পার্সিগী অনৌবা চহি, নভরোজ লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
16 AUG 2021 9:34AM by PIB Imphal
পার্সিগী অনৌবা চহি, নভরোজ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"পার্সিগী অনৌবা চহিগী য়াইফ পাউজেল পীজরি৷ নুংঙাইবা, চাওখৎপা অমসুং অফবা হকশেলনা থল্লবা চহি অমা ওইহন্নবা হায়জরি৷ পার্সি কম্ম্যুনিতীনা তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা থোইদোক হেন্দোকপা থৌদাং লৌবগীদমক ভারতনা ইকাই খুম্নবা উৎচরি৷
নভরোজ মুবারক!"

Prime Minister's Office
PM greets people on Parsi New Year, Navroz
16 AUG 2021 9:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Parsi New Year, Navroz.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Parsi New Year greetings. Praying for a year filled with happiness, prosperity and good health. India cherishes the outstanding contributions of the Parsi community across different sectors.
Navroz Mubarak!"