প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওগস্ত ১১দা পি.এম.না সি.আই.আই.গী চহিগী ওইবা মীফমদা ৱা ঙাংগনি
09 AUG 2021 10:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী ওগস্ত ১১গী নুমিদাংৱাইরমগী পুং ৪:৩০ তাবা মতমদা কনফদেরেসন ওফ ইন্দিয়ন ইন্দস্ত্রী (সি.আই.আই.) এনুএল মীতিং ২০২১দা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা ৱা ঙাংগনি। মীফম অসিগী থীমদি India@75:আত্মনির্ভর ভারতকীদমক সরকার অমসুং ব্যুজিনেশ পুন্না থবক তৌমিন্নবা।
সি.আই.আই. এনুএল মীতিং ২০২১গী মরমদা
সি.আই.আই. এনুএল মীতিং ২০২১ ওগস্তকী ১১-১২ নুমিৎ নিনি চুপ্না পাংথোক্কনি। সিঙ্গাপুরগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর অমসুং ইকোনোমিক পোলিসীগী কোওর্দিনেতিং মিনিস্তর মিস্তর হেং স্বী কীতনা অখন্নবা অন্তর্জাতীগী গেস্ত স্পীকর ওইনা ৱা ঙাংগনি। থৌরম অসিদা ইন্দিয়ন ইন্দস্ত্রীগী মন্ত্রীশিং, মকোক থোংবা ওফিসিএলশিং, একাদেমীক্স অমসুং মরুওইবা মীহুৎশিংনা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to address CII Annual Meeting on 11th August
09 AUG 2021 10:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the Confederation of Indian Industry (CII) Annual Meeting 2021 on 11th August 2021 at 4:30 PM via video conferencing. The theme of the meeting is India@75: Government and Business working together for Aatmanirbhar Bharat.
About CII Annual Meeting 2021
The CII Annual Meeting 2021 will be held over two days of 11-12 August. Mr Heng Swee Keat, Deputy Prime Minister and Coordinating Minister for Economic Policies, Singapore will address as Special International Guest Speaker. The event will also have the participation of many Ministers, senior officials, academics and prominent representatives of Indian industry.