প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ককাতিয়া রামপ্পা তেম্পলবু য়ুনেস্কোনা ৱর্ল্দ হেরিতেজ সাইত অমা ওইনা লাওথোকখিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 JUL 2021 6:24PM by PIB Imphal
ককাতিয়া রামপ্পা তেম্পলবু য়ুনেস্কোনা ৱর্ল্দ হেরিতেজ সাইত অমা ওইনা লাওথোকখিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷ মসিগী তেম্পল কমপ্লেক্স অসিদা চৎননবা মীয়ামদসু মহাক্না হায়খ্রে অমসুং মহাক্কী মতিক-ময়াই অদু হকথেংননা য়েংহৌ৷
য়ুনেক্সোনা থাগৎলকপা ত্বিত অমদা রিএক্ত তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"চাংদম্নিংঙাই লৈতনা ফরে! মীপুং খুদিংমক মরু ওইনা তেলঙ্গনাগী প্রজাশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি৷
আইকোনিক ওইরবা রামপ্পা তেম্পল অসিনা মমিং লৈরবা ককাতিয়া দাইনেস্তীগী কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা খুৎ-শা হৈবগী শক্তম অদু উৎলি৷ মসিগী মতিক চাওরবা তেম্পল কমপ্লেক্স অসিদা চৎপিনবা ঐনা ময়াম পুম্নমক্তা হায়জরি অমসুং মহাক্কী মতিক-ময়াই অদু হকথেংননা য়েংহৌ৷"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on UNESCO declaring Kakatiya Ramappa Temple a World Heritage site
25 JUL 2021 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on UNESCO declaring Kakatiya Ramappa Temple a World Heritage site. He also urged people to visit this majestic Temple complex and get a first-hand experience of it’s grandness.
Reacting to a tweet by UNESCO, the Prime Minister said;
"Excellent! Congratulations to everyone, specially the people of Telangana.
The iconic Ramappa Temple showcases the outstanding craftsmanship of great Kakatiya dynasty. I would urge you all to visit this majestic Temple complex and get a first-hand experience of it’s grandness."