প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কুতচিগী অনৌবা চহি, অসাধি বিজগী থৌরমদা মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
12 JUL 2021 10:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কুতচিগী অনৌবা চহি, অসাধি বিজগী নুঙাইরবা থৌরমদা মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “কুতচিগী অনৌবা চহি, অসাধি বিজদা ঐহাক্না কুতচিগী ইচিল-ইনাওশিংদা য়াইফ-পাওজেল লাখতা পীজরি।
থায়নদগী লৈরক্লবা কুতচকী কালা অমসুং সংস্কৃতী য়োকখৎতুনা থম্লিবা মফম অসিদা অমসুং মপাল লমদা লৈরিবা ফিরেপ চেৎপা কুতচিগী ইচিল-ইনাওশিংদা ঐহাক্কী রাম রাম।

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Ashadhi Bij, the Kutchi New Year.
12 JUL 2021 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the auspicious occasion of Ashadhi Bij, the Kutchi New Year.
In a tweet, the Prime Minister said, "Kutchi New Year-on Ashadhi Bij my lakhs of wishes to the Kutchi brothers and sisters.
My Ram Ram to the Sturdy and strong Kutchi brothers and sisters who are settled here and abroad, preserving traditional arts and culture of Kutch."