Prime Minister's Office
PM condoles demise of former head of Sivagiri Mutt, Swami Prakashananda Ji
07 JUL 2021 3:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of the former head of Sivagiri Mutt, Swami Prakashananda Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Swami Prakashananda Ji was a beacon of knowledge and spirituality. His selfless deeds of service empowered the poorest of the poor. He took the lead in popularising the noble thoughts of Sree Narayana Guru. Pained by his demise. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শিবগিরী মুত্তগী হান্নগী মকোকথোংবা স্বামী প্রকাশানন্দা জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
07 JUL 2021 3:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, শিবগিরী মুত্তগী হান্নগী মকোকথোংবা স্বামী প্রকাশানন্দা জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বী অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “স্বামী প্রকাশানন্দা জী লৌশিং অমসুং লাইনিং-লাইশোনগী মঙাল অমনি। মহাক্কী মশাগী ওইজবা থিদনা তৌখিবা থবকশিংনা লাইরবদগী লাইরবদা শক্তি পীখি। মহাক্না শ্রী নরায়ন গুরুগী থাক ৱাংলবা ৱাখল্লোনশিং মীয়ামদা খঙহন্নবা হোৎনবদা লুচিংখি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। ওম শান্তি।