প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অফগানিস্তানগী এম্বাসাদুরনা ইন্দিয়ন দোক্তর অমগা লোয়ননা থেংনখিবদা প্রধান মন্ত্রীগী ত্বীত
অদোমগী থেংনখিবা অসিনা ইন্দিয়া- অফগানিস্তানগী নুংশিবা মনম ফাওই: পি.এম.
01 JUL 2021 5:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইন্দিয়াদা ওইরিবা অফগানিস্তানগী এম্বাসাদুর মিস্তর ফারিদ মামুন্দজেগী ত্বীত অমদা কমেন্ত পীখ্রে। এম্বাসাদুর অসিনা ইন্দিয়ন দোক্তর অমদা লায়েংবা চৎলুবদা মহাক্কী পেসেন্ত অসি ইন্দিয়াগী অফগান এম্বাসাদুরনি হায়বা খঙলকপদা চার্জ লৌ হায়বা য়াখিদে, মহাক্না মনাও অমদা চার্জ লৌরোই হায়খি। ত্বীত অসি হিন্দিদা ইবনি। প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি এম্বাসাদুরনা ফোংদোরক্লিবা অসি ইন্দিয়া- অফগানিস্তান অনিগী ওইবা মরীগী নুংশিবা মনম অমা ফাওই হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাকপু মহাক্কী কমেন্ত অমদা বার্তোন তৌরকখিবাঅদুনা রাজস্থানগী হরিপুরাদা কোইরক্নবশু হায়খি অমসুং মশাগী পুৱারী লৈজবা গুজরাতকী হরিপুরাদা কোইরক্নবশু হায়খি।
ঙসি অসি জাতিগী দোক্তরগী নুমিৎনি।

Prime Minister's Office
PM tweets on Afghanistan’s Ambassador’s experience with an Indian doctor
Your experience has the essence of fragrance of India-Afghanistan relations: PM
01 JUL 2021 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today commented on a tweet by Afghanistan’s Ambassador in India Mr Farid Mamundzay. The Ambassador had posted a moving account of his visit to an Indian doctor who refused to charge him when he came to know that his patient was the Afghan Ambassador to India, saying that he will not charge a brother. The tweet was in Hindi. The Prime Minister said that this incident, shared by the Ambassador has the essence of fragrance of the India-Afghanistan relations.
The Prime Minister also asked him to visit Haripura of Rajasthan, where he was invited in a comment and also to Haripura of Gujarat which has its own history.
Today is National Doctor’s day.