প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাইলৈ ৰাষ্ট্ৰীয় চিকিৎসক দিৱস উপলক্ষে চিকিৎসকসকলক সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 JUN 2021 3:18PM by PIB Guwahati
কাইলৈ অৰ্থাৎ ১ জুলাই, ২০২১ ৰ বিয়লি ৩ বজাত চিকিৎসক দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চিকিৎসকসকলক সম্বোধন কৰিব।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখনত প্ৰতিজন চিকিৎসকে অৱলম্বন কৰা প্ৰচেষ্টাক লৈ ভাৰত গৌৰৱান্বিত। ১ জুলাইত ৰাষ্ট্ৰীয় চিকিৎসক দিৱস পালন কৰা হয়। কাইলৈ বিয়লি ৩ বজাত, @IMAIndiaOrg এ আয়োজন কৰা এটি কাৰ্য্যসূচীত চিকিৎসক সমাজক সম্বোধন কৰিম।"

Prime Minister's Office
PM to address Doctors on National Doctors Day tomorrow
30 JUN 2021 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will address Doctors on National Doctors Day tomorrow, 1st July, 2021 at 3 PM.
In a tweet, the Prime Minister said, "India is proud of the efforts of all doctors in fighting COVID-19. 1st July is marked as National Doctors Day. At 3 PM tomorrow, will address the doctors community at a programme organised by @IMAIndiaOrg."