প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হয়েং নেস্নেল দোক্তরস দে নুমিৎ অসিদা দোক্তরশিংগা ৱারী শারগনি
30 JUN 2021 3:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং জুলাই ১, ২০২১গী নুংথিল পুং ৩ তাবা মতমদা নেস্নেল দোক্তরস দে নুমিৎতা দোক্তরশিংগা ৱারী শানগদৌরি।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনবদা দোক্তর পুম্নমক্না হোৎনরিবশিং অসিগীদমক ভারতনা চাউথোকচবা পোকই। জুলাই ১ অসি নেস্নেল দোক্তরস দে হায়না পাল্লন তৌই। হয়েং, নুংথিল পুং ৩ তাবা মতমদা @IMAIndiaOrg.না পাঙথোকপা থৌরম অমদা দোক্তরশিংগী কম্ম্যুনিতীগা ৱারী শানগনি।”

Prime Minister's Office
PM to address Doctors on National Doctors Day tomorrow
30 JUN 2021 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will address Doctors on National Doctors Day tomorrow, 1st July, 2021 at 3 PM.
In a tweet, the Prime Minister said, "India is proud of the efforts of all doctors in fighting COVID-19. 1st July is marked as National Doctors Day. At 3 PM tomorrow, will address the doctors community at a programme organised by @IMAIndiaOrg."