প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাইলৈ ৭ম আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱসৰ কাৰ্য্যসূচী সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
20 JUN 2021 5:53PM by PIB Guwahati
কাইলৈ অৰ্থাৎ ২১ জুনৰ পুৱা ৬.৩০ বজাত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৭ম আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱসৰ কাৰ্য্যসূচী সম্বোধন কৰিব।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "কাইলৈ অৰ্থাৎ ২১ জুনত, আমি ৭ম যোগ দিৱস পালন কৰিম। এই বৰ্ষৰ বিষয় হৈছে ‘সুস্থতাৰ অৰ্থে যোগ’, যাৰ জৰিয়তে শাৰীৰিক আৰু মানসিক কল্যাণৰ অৰ্থে যোগৰ অনুশীলনত গুৰুত্ব আৰোপ কৰা যায়। কাইলৈ পুৱা ৬.৩০ বজাত, যোগ দিৱসৰ কাৰ্য্যসূচী সম্বোধন কৰিম।"

Prime Minister's Office
PM to address 7th International Yoga Day programme tomorrow
20 JUN 2021 5:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will address the 7th International Yoga Day programme tomorrow, 21st June at 6.30 AM.
In a tweet, the Prime Minister said, "Tomorrow, 21st June, we will mark the 7th Yoga Day. The theme this year is ‘Yoga For Wellness’, which focusses on practising Yoga for physical and mental well-being. At around 6:30 AM tomorrow, will be addressing the Yoga Day programme."