প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হয়েং ৭শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি
20 JUN 2021 5:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং, জুন ২১গী অয়ুক পুং ৬.৩০ তাবা মতমদা ৭শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “হয়েং, জুনগী ২১দা, ঐখোয়না ৭শুবা য়োগ নুমিৎ পাংথোক্কনি। হন্দক্কী চহিগী থীম অসি ‘য়োগ ফোর ৱেলনেস’, হায়রিবা অসিনা ৱাখল হকচাং পুম্বা ফহন্নবা য়োগ শান্নবা অসিদা পান্দম থম্লি। হয়েং চাওরাক্না অয়ুক্কী পুং ৬:৩০ তাবা মতমদা য়োগ নুমিৎ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি”।

Prime Minister's Office
PM to address 7th International Yoga Day programme tomorrow
20 JUN 2021 5:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will address the 7th International Yoga Day programme tomorrow, 21st June at 6.30 AM.
In a tweet, the Prime Minister said, "Tomorrow, 21st June, we will mark the 7th Yoga Day. The theme this year is ‘Yoga For Wellness’, which focusses on practising Yoga for physical and mental well-being. At around 6:30 AM tomorrow, will be addressing the Yoga Day programme."