প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মনোজ দাস লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
28 APR 2021 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা এজুকেসনিস্ত, কলম্নিস্ত অমসুং অইবা, শ্রী মনোজ দাস লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা ত্বীৎ অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“শ্রী মনোজ দাসনা মশাবু শক্নাইরবা এজুকেসনিস্ত, কলম্নিস্ত অমসুং অইবা অমা ওইনা শক্তাকহনখি। মহাক্না ইংলিশ অমসুং ওরিয়াগী লিতরেচরদা মশক থোক্না তেংবাংলমখি। মহাক অসি শ্রী ঔরোবিন্দোগী ৱাখল্লোনগী মাং থাবা শৌগৎপা মীওইনি। মহাক্না লৈখিদবনা ঐহাকপু ৱাহল্লে। মহাক্কী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM Condoles death of Shri Manoj Das
28 APR 2021 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Shri Manoj Das, a noted educationist, popular columnist and prolific writer.
Shri Modi said in a tweet:
“Shri Manoj Das distinguished himself as a noted educationist, popular columnist and prolific writer. He made rich contributions to English and Odia literature. He was a leading exponent of Sri Aurobindo's philosophy. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti.”