মন্ত্রীমন্দল
কম্পিতিতিব কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.) অমসুং এদমিনিস্ত্রেতিব কাউন্সিল ফোর ইকনোমিক দিফেন্স ওফ ব্রাজিল (সি.এ.দি.ই.)গী মরক্তা এম.ও.য়ু.
20 APR 2021 3:46PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী-মন্দল মীফমনা কম্পিতিতিব কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.) অমসুং এদমিনিস্ত্রেতিব কাউন্সিল ফোর ইকনোমিক দিফেন্স ওফ ব্রাজিল (সি.এ.দি.ই.)গী মরক্তা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অয়াবা পীখ্রে।
কম্পিতিতিব এক্ত, ২০২০১গী সেক্সন ১৮না এক্ত অসিগী মখাদা মথৌশিং পাঙথোকপা নত্ত্রগা ফঙ্কসন তৌনবগীদমক সি.সি.আই.না মপাল লৈবাক অমা হেক্তগী এজেন্সী অমা হেক্তগা লোইননা মেমোরেন্দম নত্ত্রগা এরেঞ্জেমন্ত অমা হেক্তা তৌবা য়াই।
মসিগী মতুং ইন্না সি.সি.আই.না মখাদা পীরিবা এম.ও.য়ু তরুক অসি ইনখ্রে:
1. ফেদরেল ত্রেদ কম্মিসন (এফ.তি.সি.) অমসুং দিপার্তমেন্ত ওফ জস্তিস (দি.ও.জে.), য়ু.এস.এ.
2. দিরেক্তর জেনরেল কম্পিতিসন, য়ুরোপিয়ন য়ুনিয়ন
3. ফেদরেল এন্তিমোনোপোলী সর্ভিস, রুসিয়া
4. অস্ত্রেলিয়ন কম্পিতিসন এন্দ কঞ্জুমর কম্মিসন অমসুং
5. কম্পিতিসন ব্যুরো, কেনেদা অমসুং
6. ব্রিক্স কম্পিতিসন ওথোরিতীজ
হৌজিক্কী প্রপোজেল অসি সি.সি.আই. অমসুং সি.এ.দি.ই.গী মরক্তা মান্নবা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনবগা মরী লৈনৈ।

Cabinet
MoU between Competition Commission of India (CCI) and Administrative Council for Economic Defense of Brazil (CADE)
20 APR 2021 3:46PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi today has approved the Memorandum of Understanding (MOU) between Competition Commission of India (CCI) and Administrative Council for Economic Defense of Brazil (CADE).
Section 18 of the Competition Act, 2002 permits CCI to enter into any Memorandum or arrangement with any agency of any foreign country for the purpose of discharging its duties or performing its functions under the Act.
Accordingly, CCI has entered into the following six MoUs:
1. Federal Trade Commission (FTC) and Department of Justice (DOJ), USA
2. Director General Competition, European Union
3. Federal Antimonopoly Service, Russia
4. Australian Competition and Consumer Commission and
5. Competition Bureau, Canada and
6. BRICS Competition Authorities.
The present proposal relates to signing of a similar MOU between CCI and CADE.