প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চেটি চান্দ উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 APR 2021 9:11AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চেটি চান্দ উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“বিশেষকৈ সিন্ধী সমাজখনলৈ চেটি চান্দৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলো। আমাৰ সকলোৰে ওপৰত ভগৱান ঝুলেলালৰ বিশেষ কৃপা সদায়েই থাকে যেন। আগন্তুক বৰ্ষটোত প্ৰত্যেকৰে কামনা যাতে পৰিপূৰ্ণ হৈ উঠে, মই তাৰে প্ৰাৰ্থনা জনালো।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets people on Cheti Chand
13 APR 2021 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Cheti Chand.
Shri Modi said in a tweet:
“Greetings on Cheti Chand, particularly to the Sindhi Community. May the special blessings of Lord Jhulelal always remain upon us. I pray that everyone’s wishes be fulfilled in the coming year.”