প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা চেতি চান্দগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
13 APR 2021 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা চেতি চান্দগী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা ত্বীত অমদা হায়রি:
“চেতি চান্দগী য়াইফ পাউজেল পীজরি, অখন্ননা সিন্দী কাংলুপ্তা। লোর্দ ঝুলেলালগী থৌজাল ঐখোয়দা মতম চুপ্পদা ফংবা ওইরসনু। ঐহাক্না মীপুম খুদিংগী অপাম্বা অদু লাক্কদৌরিবা চহি অসিদা ফংবা ওইরসনু হায়দুনা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets people on Cheti Chand
13 APR 2021 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Cheti Chand.
Shri Modi said in a tweet:
“Greetings on Cheti Chand, particularly to the Sindhi Community. May the special blessings of Lord Jhulelal always remain upon us. I pray that everyone’s wishes be fulfilled in the coming year.”