প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজিনিকান্তবু দাদাসাহেব ফালকে এৱার্দ ফংবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
01 APR 2021 11:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, রাজিনিকান্তবু মহাক্না দাদাসাহেব ফালকে এৱার্দ ফংলবা মতুংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে ।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “মীরোল কয়াদা মমিং লৈরবা, থবক্তনা চাওথোকচনিঙাই ওইবা, থৌদাং কয়া অমা পায়রিবা অমসুং শুমহৎনিঙাই ওইবা মতৌ লৈবা ..অসিমক্নি Shri @rajinikanth জি অদোমগী।
মসি অদুক্কী মতিক নুঙাইনিঙাই ওইবা অমনি মদুদি থালাইবানা দাদাসাহেব ফালকে এৱার্দ ফংলক্লকপা অসি। মহাকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Rajinikanth for Dadasaheb Phalke Award
01 APR 2021 11:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Rajinikanth after he has been conferred with the Dadasaheb Phalke Award.
In a tweet, the Prime Minister said, "Popular across generations, a body of work few can boast of, diverse roles and an endearing personality...that’s Shri @rajinikanth Ji for you.
It is a matter of immense joy that Thalaiva has been conferred with the Dadasaheb Phalke Award. Congratulations to him."