Prime Minister's Office
PM bows to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti
01 APR 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "I bow to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti. His innumerable efforts to serve society and care for the poor are widely remembered. We are deeply inspired by his noble thoughts and ideals."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হিস হোলিনেস দাঃ শ্রী শ্রী শ্রী সিবকুমারা স্বামীগালুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা খুরুমখ্রে
01 APR 2021 10:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, হিস হোলিনেস দাঃ শ্রী শ্রী শ্রী সিবকুমারা স্বামীগালুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা খুরুমখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “ঐহাক্না হিস হোলিনেস দাঃ শ্রী শ্রী শ্রী সিবকুমারা স্বামীগালুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা খুরুমখ্রে। মহাক্না সমাজ অসিদা লৌরিবা মশীং নাইদ্রবা থৌদাংশিং অমসুং লৈত-লায়ররবা কয়া অমদা য়েংশিনবিরিবা অসিগীদমক ময়াম্না নিংশিংলি। ঐখোয়না মহাক্কী চিং ৱাখল অমসুং ৱাখল্লোলশিংনা পুক্নিং থৌগৎলি”।