প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সাবরমতী আশ্ররমদগী অমৃত মহোৎসব প্রোগ্রাম হৌরগনি: পি.এম.
প্রধান মন্ত্রীনা ‘ভোকেল ফোর লোকেল’ অসি বাপু অমসুং নীংখা তম্নবগী লান শোক্নখিবশিংদা উৎপা মতিক চারবা ইকাই খুম্নবা অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে
12 MAR 2021 10:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অহমদাবাদকী সাবরমতী আশ্রমদগী ‘পদয়াত্রা’ (ফ্রীদম মার্চ) লমথাগনি।
ত্বিৎশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ঙসিগী অমৃত মহোৎসব প্রোগ্রাম অসি দান্দী মার্চ হৌখিবা সাবরমতী আশ্রমদগী হৌদোক্কনি। মীয়ামগী খোঙচৎ অসিনা ভারতকী মীয়ামগী মরক্তা চাউথোকচবা অমসুং আত্মনির্ভরভারত্তাগী ৱাখল্লোন পোকহনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌগনি। ‘ভোকেল ফোর লোকেল’ ওইনহন্নবা হোৎনরিবা অসি বাপু অমদি ঐখোয়গী নীংখা তম্নবগী লান শোক্নখিবা অথৌবশিংদা উৎপা মতিক চারবা ইকাই খুম্নবা অমা ওইরি।
লমদম অসিদা শাজবা পোৎ অমা হেক্তা লৈদুনা সোসিএল মীদিয়াদা ‘ভোকেল ফোর লোকেল’ শিজিন্নদুনা ফোতো অমা পোস্ত তৌবীয়ু। সাবরমতী আশ্রমগী মগন নিৱাসকী মনাক্তা চর্খা অমা খিনগনি। মসি আত্মনির্ভরভারত্তাগা মরী লৈনবা ত্বিৎ অমমমগা লোইননা মপুং ফানা উংহনগনি। মসি মীয়ামগী ইহৌগী কেতলিস্ত অমসু ওইরগনি।”

Prime Minister's Office
Amrit Mahotsav programme to begin from Sabarmati Ashram: PM
'Vocal For Local' is a wonderful tribute to Bapu and freedom fighters, says PM
12 MAR 2021 10:00AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will flag off the ‘Padyatra’ (Freedom March) from Sabarmati Ashram, Ahmedabad, today.
In tweets, the Prime Minister said, "Today’s Amrit Mahotsav programme begins from Sabarmati Ashram, from where the Dandi March began. The March had a key role in furthering a spirit of pride and Aatmanirbharta among India’s people. Going 'Vocal For Local' is a wonderful tribute to Bapu and our great freedom fighters.
Buy any local product and post a picture on social media using 'Vocal For Local'. A Charkha will be installed near Magan Niwas at Sabarmati Ashram. It will rotate full circle with each Tweet related to Aatmanirbharta. This shall also become a catalyst for a people’s movement".