প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা বির চিলারাই নিংশিংলি
27 FEB 2021 3:59PM by PIB Imphal
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অথৌবা বির চিলারাই নিংশিংখ্রে।
তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ বির চিলারাই অসি থৌনা ফবা অমসুং মরৈবাক নিংবগা মান্নৈ। মহাক মীয়ামগীদমক অমসুং মহাক্না শেংনা থমজবা অচুম্বা ৱাখল্লোলশিংগী লান্থেংনখিবা শক্নাইরবা লান্মী অমনি। মহাক্কী থৌনা ফবা অদু লাক্লিবা মীরোলশিংদা মখা তানা পুক্নিং থৌগৎকনি। মহাক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক নিংশিংলি”।

Prime Minister's Office
PM remembers Bir Chilarai on his Jayanti
27 FEB 2021 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the great Bir Chilarai on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "The great Bir Chilarai is synonymous with valour and patriotism. He was an outstanding warrior, who fought for people and the principles he held sacred. His bravery will continue to motivate the coming generations. Remembering him on his Jayanti."