প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিলাৰায় জয়ন্তীত বীৰজনক স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 FEB 2021 3:59PM by PIB Guwahati
চিলাৰায় জয়ন্তীত মহাবীৰজনক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্মৰণ কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "মহাবীৰ চিলাৰায় হৈছে বীৰত্ব আৰু দেশপ্ৰেমৰ মূৰ্ত প্ৰতীক। তেওঁ এজন অসামান্য যোদ্ধা আছিল, যিয়ে জনসাধাৰণৰ অৰ্থে যুদ্ধ কৰিছিল আৰু পৱিত্ৰ নীতিৰে তেওঁ চালিত হৈছিল। তেওঁৰ সাহসিকতাই আহি থকা প্ৰজন্মসমূহক অনুপ্ৰাণিত কৰি যাব। জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁক স্মৰণ কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM remembers Bir Chilarai on his Jayanti
27 FEB 2021 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the great Bir Chilarai on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "The great Bir Chilarai is synonymous with valour and patriotism. He was an outstanding warrior, who fought for people and the principles he held sacred. His bravery will continue to motivate the coming generations. Remembering him on his Jayanti."