ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବୀର ଚିଲାରାଇଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ସ୍ମୃତିଚାରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 FEB 2021 3:59PM by PIB Bhubaneswar
ମହାନ ବୀର ଚିଲାରାଇଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତାଙ୍କ ସ୍ମୃତିଚାରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ମହାନ ବୀର ଚିଲାରାଇ ଅସୀମ ବୀରତ୍ଵ ଏବଂ ଦେଶପ୍ରେମର ପ୍ରତୀକ । ସେ ଜଣେ ମହାନ ଯୋଦ୍ଧା ଥିଲେ, ଯିଏକି ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଲଢିଥିଲେ ଏବଂ ନୀତିଗୁଡିକ ପବିତ୍ର ବୋଲି ଅଭିହିତ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ସାହସିକତାର ଗାଥା ଆଗାମୀ ପିଢିକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ । ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଆମେ ତାଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛୁ” ।

Prime Minister's Office
PM remembers Bir Chilarai on his Jayanti
27 FEB 2021 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the great Bir Chilarai on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "The great Bir Chilarai is synonymous with valour and patriotism. He was an outstanding warrior, who fought for people and the principles he held sacred. His bravery will continue to motivate the coming generations. Remembering him on his Jayanti."